Site menu:

Informatie:

Koor 4U, al 35 jaar!

Links:

Aksent

Veelzijdige 4U momenten

Dat het Koor 4U veelzijdig is blijkt wel uit de bijzondere momenten en de verschillende gelegenheden waarbij het Koor inmiddels heeft gezongen en opnames heeft gemaakt. Enkele vaste momenten in het jaar zijn Pasen (Passion 4U) en Kerst waarop het koor in de St Ansfriduskerk zingt ter ondersteuning van deze bijzondere vieringen.

Maar daarnaast zingt 4U ook hele andere dingen.......

- In 1988 heeft Koor 4U met Tonny Eyk een carnavals CD opgenomen                     getiteld 'Feest in de tent'. Nog steeds te verkrijgen in de winkel!

luister naar een fragment

- Begin 2008 nam Koor 4U een commercial op voor de bekende Radio en TV reclame: Kip het meest veelzijdige stukje vlees....Kip! Regelmatig te horen en te zien op radio en TV. Deze bekende jingle is gemaakt door VPRO musicus Clous van Mechelen, ook bekend als Jan Vos uit de Wim T. Schippers radioserie Ron Flon Flon en andere VPRO programma's. De commercial is te beluisteren op www.aksentweb.nl

   Clous van Mechelen     

- In 2006 zong Koor 4U tijdens een sfeervolle openingsviering ter gelegenheid van 1000 jaar Christendom (Milliade) in de Sint Joriskerk.  Met Solist Michiel van der Ploeg werd het lied: Ansfridus' keuze, op   tekst van Betty Franke / Willeke Schoenaker en muziek van Ron Adelaar gezongen. Ook bij de afsluiting van de Milliade in 2007 heeft het koor tijdens een viering in de Bergkerk dit lied gezongen.

Example content image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passion 4U

Sinds 2013 zingt koor 4U met solisten en band  Passion 4U.

(op de dinsdagavond in de Goede Week)