Site menu:

Informatie:

Koor 4U, al 35 jaar!

 

Links:

Aksent

Passion 4U   16 april 2019 om 20.30u

De Goede week is de week op weg naar Pasen. Ge´nspireerd op de succesvolle TV uitvoeringen van ‘The Passion’ waarin bekende muziekartiesten een eigentijds beeld geven van de lijdensweg van Jezus, zingt koor 4U voor het zevende jaar op rij een eigen Passion 4U in een sfeervolle en kleurrijke Sint Ansfriduskerk aan de Jacob Catslaan 28 te Amersfoort.

Kijk voor een video impressie Passion 4U op VIDEO Passion 4U

Uitvoering Passion 4U

Ge´nspireerd op de jaarlijkse, succesvolle TV uitvoeringen van ‘The Passion’ waarin bekende muziekartiesten een eigentijds beeld geven van de lijdensweg van Jezus, wordt in de goede week voor Pasen in de Sint Ansfriduskerk in Amersfoort een eigen Passion 4U uitgevoerd.

Het meeslepende passieverhaal wordt verteld met woorden van nu en visueel met moderne beelden op een groot scherm ondersteund. De tekst van het passieverhaal is geschreven door Bertie Franke. Met muzikale begeleiding zingen solisten en Koor 4U muziekstukken van bekende popartiesten als Jeroen van den Boom, Paul Simon, Guus Meeuwis, Yvonne Elliman, Marco Borsato, Bl°f, Trijntje Oosterhuis, Lori True, Frank Boeijen, Claude Michel Sch÷nberg. Muziek en beelden geven samen het verhaal meer diepte en slaan een brug tussen het lijdensverhaal van toen en onze huidige tijd. De Ansfriduskerk is van binnen in een passende sfeer verlicht.

De muzikale vormgeving van Passion 4U is in handen van Ron Adelaar (dirigent/pianist). Aan de uitvoering werken mee; Marianne van Calcar, Marcela Rocha en Michiel van der Ploeg (solozang) en Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk. Er is naast piano ook muzikale begeleiding van gitaar, basgitaar, synthesizer en slagwerk. Het verhaal wordt verteld door Petra van Breukelen.